Trouwdag juf Janne-Fleur en Rick
Trouwdag juf Janne-Fleur en Rick

16/07/2021

Vrijdag 16 Juli stapte juf Janne-Fleur met haar man Rick in het huwelijksbootje. Wat fijn dat ze de tijd vonden om deze mooie dag ook met de kinderen van Het Kompas te vieren. Wij wensen Janne-Fleur en Rick Gods zegen en heel veel geluk samen. U kunt de foto’s en filmpjes bekijken in het fotoalbum 2020/2021

Verder lezen
Een Koninklijke onderscheiding voor Jannie Meijer-Uittenbogaard
Een Koninklijke onderscheiding voor Jannie Meijer-Uittenbogaard

18/06/2021

In Nederland wonen veel mensen die een bijzondere bijdrage verlenen aan de samenleving. Dit kan zijn via de bijzondere aard van hun werk maar wat veel mooier is, is dat veel Nederlanders zich belangeloos als vrijwilliger inzetten.

Verder lezen
Vacatures
Vacatures

01/06/2021

Leerkrachten (wtf 1,0 onderbouw , wtf 0,5 onderbouw en wtf 0,5 bovenbouw) (wegens vertrek, pensionering van leerkrachten en NPO budget m.i.v. 1 augustus 2021) Ben jij een leerkracht die • vanuit je persoonlijk geloof in God je talenten inzet; • geniet van kinderen verder helpen in hun ontwikkeling; • samen wil werken in een professioneel en collegiaal team; • mee wil bouwen aan de ontwikkeling van onze school; • bij voorkeur in het bezit is van de bevoegdheid bewegingsonderwijs; • en bereid is de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij degene met wie het bestuur van School met de Bijbel ‘Het Kompas’ te Alblasserdam bovenstaand motto wil waarmaken.

Verder lezen
Koningsspelen 2021
Koningsspelen 2021

25/04/2021

Dit jaar waren de Koningsspelen een beetje anders, maar springen op 2 springkussens, voetballen in de voetbalkooi, skaten, spelen in de speeltuin en dansen op het bordes is ook super leuk en gezond! In het fotoalbum 2020/2021 een filmimpressie van deze sportieve dag.

Verder lezen
De opening van de Tafeltennistafel
De opening van de Tafeltennistafel

12/04/2021

Op 29 maart is de 2e tafeltennistafel geopend. Sem hield een toespraak over de tafel en Sem en Floortje hebben de vakken getekend, Isla heeft het lint doorgeknipt en Mette heeft het kleed eraf getrokken. Een potje tafelen hoort er natuurlijk bij, Sem riep: Het eerste potje na de opening gaat van start. Elin won het eerste potje. Groetjes de leerlingenraad.

Verder lezen
Nieuws van de ouderraad
Nieuws van de ouderraad

15/12/2020

Nieuws van de Ouderraad Door Corona zijn begin dit jaar de sporttoernooien helaas niet doorgegaan, maar we hebben goede hoop dat we het in de lente weer op mogen pakken. De sporttenues zijn dusdanig verouderd en aan vervanging toe. Nu is het dus hoog tijd om de kinderen tijdens de toernooien in het nieuw te steken. Bij deze presenteren wij u met trots de sporttenues van Het Kompas! We vonden enkele kinderen bereid om model te staan en zoals u kunt zien, zijn de tenues goed getest. Het oordeel: een dikke duim omhoog! :)

Verder lezen
Sinterklaas op Het Kompas
Sinterklaas op Het Kompas

04/12/2020

Wat was dat een spannende dag vrijdag… de sint was op school! Eerst dachten we dat sint dit jaar niet gekomen was, want er was geen aankomst van de sint en zijn pieten op het schoolplein. Maar gelukkig was hij er wel, en de pieten ook. Dit jaar was het speellokaal omgetoverd in een echt sinterklaashuis. En alle kinderen mochten bij de sint op bezoek komen. Hoe gezellig was dat! Bovendien was er ook nog voor alle kinderen een cadeautje. De kleine kinderen kregen dat van de sint en bij de grotere kinderen zat het cadeautje verstopt in een surprise. Wat hadden de kinderen daar hun best weer op gedaan zeg! Superleuk! En met nog wat lekkers van de ouderraad werd het helemaal een feestdag! Op de foto’s kunt u zien hoe de kinderen genoten hebben.

Verder lezen
#Doeeenslief
#Doeeenslief

24/11/2020

Afgelopen dinsdag werden we verrast door het SWA. In het kader van: #doeeenslief voor elkaar en de buurt gaven zij ons een kratje met wat lekkers. Bedankt!

Verder lezen
Presentatie zendingsdoel MAF
Presentatie zendingsdoel MAF

06/11/2020

Donderdag 5 november was Theo van der Schelling op school aanwezig. Hij heeft de kinderen vertelt over de MAF en over het werk dat hij (en zijn gezin) hopen te gaan doen in Indonesië. De kinderen luisterden geboeid naar wat er vertelt werd en ook de filmpjes waren erg leuk om te zien.

Verder lezen