Op een zonovergoten dag vierden wij op Het Kompas een geweldig feest ter ere van enkele jubilarissen en twee collega’s die afscheid van school genomen hebben. Meester Kant vierde zijn 40-jarig jubileum als ‘meester’. Juf Laura, juf Yolanda, juf Wilma en juf Ivonne vierden hun 25-jarig jubileum als juf. Conciërge Leo is 25 jaar conciërge op onze school. Juf Janneke en meester Bert gaan genieten van hun pensioen.

De sfeer zat er al vroeg in. Een ‘dweilorkest’ van enkele leden van Soli Deo Gloria maakten vrolijke muziek terwijl de kinderen uit volle borst ‘Lang zullen ze leven’ en andere liederen zongen.

De rode loper lag klaar om de jubilarissen te ontvangen. Meester Bert kwam samen met zijn vrouw Petra op een solex aanrijden om het afscheidsfeest met alle kinderen en collega’s te vieren. Juf Janneke sloot met haar man Benno later aan i.v.m. privé-omstandigheden. Samen met alle kinderen hebben we gezocht naar ‘vossen’ in de wijk rondom de school. Nadat we alle vossen gevonden hadden hebben we met de kinderen heerlijke pannenkoeken gegeten. ‘s Middags hebben we in de Ichthuskerk het feest verder gevierd met liederen een quiz en filmpjes die de kinderen gemaakt hadden o.l.v. professionals van Stichting Cultuur en Onderwijs. Na schooltijd was er voor de collega’s en veel ex-collega’s nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Kortom een zeer geslaagde dag waar kinderen en collega’s met een goed gevoel op kunnen terugkijken. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: Hartelijk dank!

U kunt de foto’s bekijken in het fotoalbum 2021/2022

 

Delen:

 

Terug naar overzicht

 

Groot feest op 24 maart