Sinterklaasfeest 2017

Terwijl het vanmorgen nog een beetje schemerig was, stonden er al heel veel nieuwsgierige kindergezichtjes op het schoolplein. Er waren zelfs heel veel hulpsinten en -pietjes bij. Op het schoolplein klonk gezellige sinterklaasmuziek en we hebben heel veel liedjes meegezongen en gesprongen. Toch duurde het best nog lang voor Sinterklaas écht kwam...

Toen we echt op ons aller, allerbest en hardst gezongen hadden, kwam er een brandweerauto met zwaailichten aangereden en die reed zo het schoolplein op, precies tussen de rijen wachtende kinderen door. En jawel hoor, Sinterklaas zat er in met wel 4 zwarte Pieten.

Na een groot applaus en een hartelijk welkom ging Sinterklaas eerst met zijn Pieten naar de peuterspeelzaal. Wij gingen allemaal naar onze eigen klas, maar Sinterklaas is echt bij alle klassen op bezoek geweest. Hij had cadeautjes bij zich voor de lagere groepen en bij de hogere groepen waren heel veel mooie surprises en gedichten. En natuurlijk hebben we van de pepernoten en al het lekkers gesnoept. Kortom, het was een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest!

Klik hier om de foto’s te bekijken.


Zelfportret.

Je kreeg een foto van jezelf.
Toen moest je 4 vakken maken met een potlood.
De 4 moest je dan goed bekijken en moest
Je nadenken over wat je in het vak deed.
Je moest kiezen wat je er in deed.
De 4 dingen waar  je uit moest kiezen waren:
Verf, scheuren, krijt en potlood.

Dan moest je het in de goede vakken doen.

En dan was je klaar.

Geschreven door Tessa uit groep 7A.

Klik hier om de foto's te bekijken.