Groep 4A en 4B Laatste zwemles voor de voorjaarsvakantie.

Omdat het de laatste zwemles is voor de voorjaarsvakantie mogen de kinderen van groep 4A en 4B een opblaasdier of zwemband meenemen om mee te spelen in het zwembad.

U kunt het filmpje bekijken in het fotoalbum 2019/2020

 

 

 


Bezoek van Sint en zijn Pieten

Tussen alle drukte door hebben Sint en zijn Pieten tijd gemaakt om een bezoekje te brengen aan Het Kompas. Sint was iets verlaat omdat hij het laatste deel van de reis moest lopen en een beetje verdwaald was. De Pieten waren er eerder en maakten met de kinderen grapjes en deelden pepernoten uit. De kinderen zongen onder leiding van juf Laura uit volle borst. Sint hoorde dit en wist hierdoor waar hij zijn moest. Na een welkom van meester Kant werd eerst nog een bordesfoto gemaakt. Hierna ging Sint naar binnen en heeft hij samen met zijn vijf Pieten alle groepen bezocht. Hij is ook bij de kinderen van peuterspeelgroep Ot en Sien geweest.

Op het scherm in de hal komen de jarige kinderen elke dag langs. Misschien is het u opgevallen dat de verjaardag van Sint ook langs kwam. Als u goed hebt gekeken hebt u gezien dat Sint in groep 1741 zit.

Nadat alle cadeaus uitgedeeld waren een de pepernoten in de magen van de kinderen verdwenen waren, hebben Sint en zijn Pieten afscheid van onze school genomen. Tot volgend jaar!

U kunt de foto’s bekijken in het fotoalbum 2019/2020


Uilenballen pluizen

We hebben uilenballen uigepluist in tweetallen in de klas. Het was ereg leuk maar het stonk wel een beetje. We hebben met de klas heel veel botjes in de uilenballen gevonden.

Geschreven door Thijs en Madelief

U kunt de foto's bekijken in het fotoalbum 2019/2020


 


Gymles
Als warming up deden we donderdag tijdens de gymles krantenestafette.
Als je heel hard rent, dan blijft de krant vanzelf ‘plakken’ tegen je lichaam.
Je moet alleen wel zorgen dat je de krant niet verliest!

Op het filmpje zie je een superspannend potje estafette.

U kunt het filmpje bekijken in het fotoalbum 2019/2020