Wat een spektakel was het afgelopen woensdag! Niemand kan zeggen dat hij niet heeft gemerkt, dat groep 8 van school ging…

Om 12.00 uur hadden alle groepen zich verzameld op het schoolplein, compleet met naamposters van groep 8. Aangekondigd door Sem uit groep 7 liepen ze onder luid gejuich door een erehaag via de rode loper het schoolplein af.

Om half 6 waren ze allemaal alweer terug. Gekapt en gekleed voor de grote avond! Drie prachtige auto’s stonden op het schoolplein klaar om de kinderen naar de Ichthuskerk te vervoeren.

De entree van de Ichthuskerk had een ware metamorfose ondergaan: je waande je meteen in de jungle!

Ouders van groep 8 hadden heel hard gewerkt om deze versieringen allemaal voor elkaar te krijgen. En het resultaat was geweldig!

Een prachtig decor, een enthousiaste groep acteurs, vrolijke muziek, dansers, drummers, solisten… dit alles maakte de musical tot een groot succes!

Na een korte pauze volgde het officiële afscheid. Met een boodschap van een aantal juffen en meesters, een herinneringsfilm, een persoonlijk woord op het podium, een prachtfoto van alle kinderen met hun toekomstplannen.

En nu is het voorbij! Ze zijn van school af. Groep 8 zal zich dit jaar voor altijd herinneren als het jaar waarin ze weken thuis zaten… Maar ook zéker als het jaar van het gedenkwaardige, fantastische en onvergetelijke afscheid!

 

Kinderen van groep 8: De woorden van het lied, dat in de kerk als laatste klonk, geven we jullie heel graag mee:

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen
Op alle wegen die je zult gaan

Wanneer het meevalt, of soms ook tegen
Bij zon en bij regen zal Hij naast je staan!

Hij is als een schaduw, die met je meegaat
Jou nooit alleen laat, want Hij is trouw

Ontvang nu de vrede en de genade,
van God onze Vader, zo zegent Hij jou!


U kunt de foto’s en het filmpje bekijken in het fotoalbum 2019/2020

 

 

 

Delen:

 

Terug naar overzicht

 

Musical en afscheid groep 8