Wat mooi dat we elk jaar weer het feest van de geboorte van Christus mogen vieren. Wat een voorrecht dat we dat ook met de kinderen van onze school mogen doen. Het verhaal van de geboorte doorgeven aan een nieuwe generatie zodat zij het later ook weer kunnen doorgeven.

Het verhaal van de geboorte van Gods Zoon wordt alle eeuwen doorgegeven als het mooiste cadeau dat we ons kunnen indenken. Mooi om te zien hoe de leerkrachten van onze school er samen met de kinderen een echt feest van maken.

Woensdag 19 december hebben we het kerstfeest met de kinderen van groep 1 – 4 op school gevierd. De kinderen vierden samen met de leerkracht het kerstfeest in de eigen klas zodat ieder kind tot zijn of haar recht kon komen. Wat een prachtig gezicht toen de kinderen al zingend naar buiten kwamen. ‘Laat iedereen het horen!’

Donderdag 20 december vierden we met de kinderen van groep 5 – 8 het kerstfeest in de kerk. Samen met de ouders, grootouders, leerkrachten en andere belangstellenden. Fijn om samen te zingen, samen te luisteren en te kijken naar wat de kinderen ons lieten zien. ‘Ik zie je’, ons jaarthema werd zichtbaar gemaakt. Aan het einde van de viering kreeg ieder kind als teken dat Christus òns ziet een roos mee.

‘Laat iedereen het horen, zing het maar mee. Gebruik je stem dat Jezus wordt geboren in een stal in Bethlehem.’  

U kunt de foto's en het filmpje bekijken in het fotoalbum 2018/2019

 

Delen:

 

Terug naar overzicht

 

Kerst 2018