In Nederland wonen veel mensen die een bijzondere bijdrage verlenen aan de samenleving. Dit kan zijn via de bijzondere aard van hun werk maar wat veel mooier is, is dat veel Nederlanders zich belangeloos als vrijwilliger inzetten. 

Eén van die vrijwilligers is Jannie Meijer-Uittenbogaard. Jannie heeft zich met hart en ziel 25 jaar lang ingezet voor onze school. Zij is op 7 april 1996 in het bestuur van de ‘Vereniging tot Stichting en Instandhouding van een School met de Bijbel te Kinderdijk, gem. Alblasserdam’ gekomen. Jannie is begonnen als algemeen bestuurslid, daarna heeft ze zich ingezet als secretaris en de laatste jaren is ze actief geweest als voorzitter. 

Ook is zij vele jaren actief als vrijwilliger in de Havenkerk. 

Voor deze belangeloze inzet van Jannie is zij op woensdagavond op ‘haar’ school Het Kompas in het zonnetje gezet en heeft zij uit handen van burgemeester Paans van Alblasserdam een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Jannie is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Vanuit school willen wij hartelijke feliciteren met deze onderscheiding en heel hartelijk bedanken voor alles wat zij al die jaren voor onze organisatie gedaan heeft. Jannie, bedankt!! 

U kunt de foto's bekijken in het fotoalbum 2020/2012

 

Delen:

 

Terug naar overzicht

 

Een Koninklijke onderscheiding voor Jannie Meijer-Uittenbogaard