Prijsuitreiking

Ik ben woensdagavond 23 januari naar de Lage Waard geweest. Het was ‘open huis’.
We gingen wat rondlopen en uiteindelijk waren bij het Franse lokaal.
Ze hadden er veel Franse spulletjes en er was een tafel met een snoeppot erop.
Er zaten twee Lage Waard leerlingen aan de tafel. Ze vroegen of ik wilde meedoen met het snoeppot raadsel. Ik dacht oké en ik keek naar die pot en dacht dat er misschien wel 150 snoepjes inzaten.Dus zei ik 150. Dat hadden ze ingevuld en we gingen even later naar huis. Op weg naar huis belde ze ons op dat ik gewonnen had ik was super blij.

Maandag 28 januari was het pauze in de klas en opeens kwam er een mevrouw van de Lage
Waard binnen met de conciërge. Ze gaf me de prijs en het was super leuk. Ik had een placemat met Franse woorden en een Frans boekje gekregen. De conciërge maakte een foto van de prijsuitreiking. Ook vertelde dat ze me dat ze leraar frans is op de Lage Waard.

Zaira

U kunt de foto's bekijken in het fotoalbum 2018/2019


Heel groep 8 bakt!

De bakkers hebben de hele middag in de keuken gestaan voor de meest heerlijke creaties. Van broodjes hamburger tot Unicorn-cupcakes. Een taart met als thema: 'zee en strand' en nóg meer cupcakes zijn te voorschijn getoverd.

Onze schoolbakkers hebben alles uit de kast gehaald voor het lekkerste recept. Na al dat bakken en proeven en snoepen en nog meer eten was het uitbuiken geblazen en natuurlijk alles opruimen... tja dat hoort er ook bij. Maar leuk, dat was het wel!

U kunt de foto's bekijken in het fotoalbum 2018/2019

 


Bezoek van Sint en zijn Pieten aan groep 8a

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de surprises van groep 8. Een mega-lolly, een lichtgevend paard, een echt schoolbord en een heerlijk taart zijn maar een paar voorbeelden van de creaties die de kinderen (en hun ouder;)) dit jaar hebben gemaakt. Het was een gezellige dag met Sint en zijn Pieten.

U kunt de foto's bekijken in het fotoalbum 2018/2019